Marketing automation

Informatie bieden aan je potentiële klanten op hét juiste moment? Dat kan!

 

Marketing automation

Vraag jij je ook wel eens af waarom sommige bezoekers een half uur blijven ronddwalen in je webshop zonder over te gaan op een aankoop? Of dat ze producten in het winkelmandje achterlaten zonder af te rekenen? Waarschijnlijk krijgen jouw bezoekers dan de verkeerde informatie. Ze zijn geïnteresseerd in jouw producten maar hebben net dat duwtje in de rug nodig. Marketing automation biedt de mogelijkheid je content op een efficiënte en effectieve manier in te zetten.

 

De software

Door middel van marketing automation kun je als bedrijf relevanter communiceren met je doelgroep. Maar hoe?! Aan de hand van jouw doelstellingen richt spinchoice een marketing automation-plan in en zorgen we ervoor dat passende software de juiste resultaten oplevert.

 

Web analytics

Voor het inrichten van een resultaatgericht plan is het van belang om te onderzoeken waar jouw doelgroep behoefte aan heeft. Aan de hand van een analyse van het gedrag van jouw bezoekers kan gekeken worden wat deze bezoekers op jouw website doen en waar ze ‘vastlopen’.

 

Meer weten? Lees hier over web analytics.

Je bent wellicht geïnteresseerd in..