Online marketing strategie

Hoe bereik ik de juiste doelgroep online? Welke kanalen heb ik daar voor nodig? En wat voor content zet ik in? Door middel van een online marketing strategie richten we jouw online marketing funnel in. Dit doen we aan de hand van van 4 pijlers.

 

Online marketing strategie: de online marketing funnel

Samen bepalen we de richting van jouw online marketing strategie. Aan de hand van de bedrijfsdoelstellingen kijken we met een team van onze vakspecialisten naar een passende strategie. Hierbij focussen we op 4 pijlers:
1. Welke kanalen we inzetten voor jouw merk
2. Welke content daarbij past
3. Of het passend bij jouw merk is om video in te zetten
4. Wat de data en statistieken zeggen en hoe we de strategische koers continue kunnen optimaliseren.

 

Online marketing strategie: verschillende diensten

Een online marketing strategie is voor ieder bedrijf anders. Op basis van jouw situatie kiezen we online marketing diensten die precies aansluiten op jouw bedrijf! De diensten die wij aanbieden zijn onder andere:

 

SEO: hoger in Google

Beter vindbaar in Google, hoe doe je dat?! Met een SEO-strategie zorgen we dat jouw website hoger in Google wordt weergegeven.

 

SEA: zoekmachine adverteren
Je online vindbaarheid op korte termijn vergroten? Dat kan via SEA!

 

Social advertising: adverteren via social media
Dagelijks zitten duizenden Nederlanders op social media. De ideale manier om een grote doelgroep te bereiken!

 

Content creatie
Met de juiste content ben je relevant voor je doelgroep en zorg je voor meer merkbinding.

 

Video marketing en videoproductie
Prikkel je doelgroep met een professionele video. Aan de hand van jouw wensen produceren we een video en zorgen we dat de juiste doelgroep deze te zien krijgt!

 

Marketing automation
Verhoog je online verkopen en biedt klanten informatie aan op het juiste moment. Dat kan met marketing automation!

 

Web analytics
Wat zegt het gedrag van websitebezoekers over jouw website? Wij helpen je met het verkrijgen van inzichten en het optimaliseren van jouw website!

 

AVG/GDPR
Onze gecertificeerde AVG-specialist zorgt ervoor dat de strategie en middelen geheel worden ingezet binnen de nieuwe privacyregels.

 

Online marketing strategie: de resultaten

Na het inrichten en uitzetten van de online marketing strategie is het van belang dat de statistieken goed in de gaten worden gehouden. Dit monitoren doen we voor jou om het maximale uit iedere euro te halen. Door de statistieken continu te analyseren, bijsturen en te optimaliseren zorgen we voor de beste resultaten voor jouw bedrijf!

 

Online marketing strategie: trainingen en workshops

Wil je zelf meer leren over het opstellen, uitzetten en bijhouden van een online marketing strategie? Spinchoice biedt ook passende trainingen en workshops over verschillende online marketing diensten!

Je bent wellicht geïnteresseerd in..