SEO hoger in Google

Met onze dienst SEO hoger in Google zorgen we dat jouw website hoger wordt weergegeven in de zoekresultaten van Google. SEO, ook wel zoekmachineoptimalisatie, is een continu lopend proces wat betrekking heeft op verschillende onderdelen van jouw website. De structuur van jouw website en de content daarop (zoals teksten en blogartikelen) zijn hier voorbeelden van. Met behulp van onze SEO-specialisten ontwikkelen we een passende SEO-strategie speciaal voor jouw website!

 

SEO hoger in Google – Zoekwoorden analyse

Het bedenken en uitzetten van een goede SEO-strategie begint bij een uitgebreide zoekwoorden analyse. Door in kaart te brengen op welke zoekwoorden jouw doelgroep zoekt kan er ingespeeld worden op het verwerken van deze relevante zoekwoorden op jouw website!

 

SEO hoger in Google – Gedrag websitebezoekers analyseren

Een goede beoordeling van Google zorgt ervoor dat jouw website hoog scoort in de zoekresultaten. Maar hoe beoordeeld Google dat dan? Door te kijken hoe relevant jij bent voor je doelgroep! Deze relevantie wordt onder andere gemeten door hoeveel verkeer er op jouw website komt en hoe lang dit verkeer op jouw website blijft. Door middel van een analyse van jouw websiteverkeer, kunnen wij inzicht bieden in hoe jij in kan spelen op de behoeften van jouw doelgroep.

 

SEO hoger in Google – Website content analyseren

Heb je al het een en ander geprobeerd op je website om je vindbaarheid te vergroten? Goed bezig! Onze SEO-specialisten maken naast de zoekwoordenanalyse en het gedrag van websitebezoekers ook een analyse van jouw website in de huidige situatie. Op die manier kijken we naar welke onderdelen van jouw website al SEO-proof zijn en welke onderdelen we nog kunnen optimaliseren.

 

Belangrijke diensten bij SEO hoger in Google

SEO hoger in Google is een veelomvattende dienst die zich niet graag in één hokje laat plaatsen. Was het maar zo makkelijk 😉 Gelukkig zijn onze SEO-experts goed in het creëren en bewaren van overzicht en is er een sterke focus op resultaat! Naast de bovengenoemde uitgebreide analyses en het uitzetten van een SEO-strategie, zijn een aantal andere diensten van belang voor een goede vindbaarheid in Google, namelijk: contentcreatie en SEA.

 

Content creatie

Goede SEO-proof content op jouw website is onmisbaar. Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee soorten content die nodig zijn voor een goede vindbaarheid: webteksten en blogartikelen.

 

SEA
Wil je optimaal gebruik maken van alle mogelijkheden voor het vergroten van je vindbaarheid? Zet dan naast SEO ook SEA in! Bij SEA, ook wel Search Engine Advertising, adverteer je via zoekmachines. Zo kun je bijvoorbeeld adverteren op een veelgezocht zoekwoord om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te verschijnen. SEO en SEA versterken elkaar: SEO is voor de lange continue termijn, SEA geeft je website een boost op de korte termijn.

1
2
3
4

Je bent wellicht geïnteresseerd in..