Disclaimer

Door het gebruik van de website stem je als gebruiker in met de volgende voorwaarden:

 

Deze website is eigendom van spinchoice. Alle onderdelen zoals vormgeving, tekst en beelden, behoren toe aan spinchoice. Het is niet toegestaan om (onderdelen van) de site openbaar te maken, te kopiëren of te publiceren.

De informatie op de website van spinchoice is met zorg samengesteld. Toch kan het gebeuren dat informatie die wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Wanneer u van mening bent dat een plaatsing op de website van spinchoice in strijd is met een copyright in uw bezit, ontvangen we hierover graag bericht via hello@spinchoice.nl.

spinchoice draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor websites die gelinkt zijn aan de website en aanvaardt dienaangaande geen enkele verplichting of aansprakelijkheid.

spinchoice sluit alle aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade, in welke vorm dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruikt van de website.

spinchoice behoudt zicht het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving door te voeren.

Laatste wijziging: 15 maart 2016

spinchoice

KVK: 63604027

BTW: NL1668.31.451.B.02

IBAN: NL65 INGB 0006 9029 22

SWIFT: INGBNL2A

Je bent wellicht geïnteresseerd in..