Team

1

Koen / Digital Marketeer

Koen is onze ervaren Digital Marketeer! Hij studeerde eerst communicatie in Amsterdam en vervolgens internationale betrekkingen én politieke wetenschappen in Amsterdam en Antwerpen. Een ding is zeker, stilzitten kan hij niet!

Na zijn studies heeft Koen veel ervaring opgedaan in het opzetten van social media campagnes voor verschillende tv-programma’s.

 

2

Cynthia / Customer journey specialist

Cynthia is onze strategische Digital Marketeer. Ze studeerde Corporate Communication and Digital Media aan Universiteit Tilburg.

Ze gelooft sterk in het nemen van kleine stapjes en agile testing, om elke dag een beetje slimmer te worden.

Cynthia is naast haar strategische talent, conceptueel heel sterk en weet alles over performance advertising op Facebook!

 

3

Dave / Visual Designer

Dave is onze visuals-held! Hij heeft een grote passie voor branddesign en gaat iedere uitdaging aan.

Van drukwerk tot internet, van applicatie-icoon tot een emailformat, alle uitingen een eenduidige eigen herkenbare style. Hij kan het allemaal!

4

Marcel / Digital Marketeer & Founder

Marcel is het brein achter spinchoice! Vanuit diverse commerciële rollen in ICT en marketing is hij in de online marketingwereld beland.

Marcel studeerde rechten in Leiden en daarna Digital Marketing aan Beeckestijn. Momenteel doorloopt hij de leergang Functionaris Gegevensbescherming (FG/DPO) bij Duthler Academy. Voor alle brandende vragen over de AVG maakt Marcel graag een praatje met je!

5

Carlyn / Junior Digital Marketeer

Carlyn versterkt sinds februari ons team als Junior Digital Marketeer. Haar brede interesse in online marketing maakt haar een leergierige duizendpoot! Van het schrijven van content tot het ontwikkelen en uitzetten van online strategieën.                    She likes it all.

Buiten werktijd is ze bezig met het opzetten van een eigen sieradenlijn. Waar ze al die energie vandaan haalt? Veeeeel koffie denken we.

 

 

 

6

Tom / Digital Marketeer

7

Mehmet / Data Scientist

Mehmet is onze cijferman! Waar anderen het overzicht kwijt zijn, weet Mehmet structuur aan te brengen en een duidelijke analyse te maken.

In zijn vrije tijd verdiept Mehmet zich graag in de nieuwste gadgets!

Je bent wellicht geïnteresseerd in..